Παραχώρηση Περιεχομένου

Γίνετε συμμέτοχος στο έργο του ΕΟΤ

Είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος ή βιντεογράφος και θέλετε και εσείς να συμβάλλετε στο έργο της προβολής της Ελλάδας; Γίνετε συμμέτοχος στο έργο του ΕΟΤ παραχωρώντας δωρεάν το φωτογραφικό ή οπτικοακουστικό υλικό που διαθέτετε και είστε κύριος των πνευματικών του δικαιωμάτων.

Το υλικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί από τον ΕΟΤ σε πάσης φύσεως καμπάνιες στο διαδίκτυο, στο οικοσύστημα του VisitGreece ή στο έντυπο υλικό του οργανισμού και θα προβάλλει την Ελλάδα παγκόσμια χάρη στο δικό σας κλικ!
Η δική σας στιγμή έμπνευσης μπορεί να είναι η επόμενη αφίσα του ΕΟΤ που θα μεταφέρει τις ομορφιές της χώρας μας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Για να παραχωρήσετε υλικό στον ΕΟΤ παρακαλούμε δείτε τις οδηγίες και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Φόρμα παραχώρησης φωτογραφιών & πλάνων ή βίντεο

Vestibulum blandit viverra convallis. Pellentesque ligula urna, fermentum ut semper in, tincidunt nec dui. Morbi mauris lacus, consequat eget justo in, semper gravida enim. Donec ultrices varius ligula. Ut non pretium augue. Etiam non rutrum metus. In varius sit amet lorem tempus sagittis. Cras sed maximus enim, vel ultricies tortor.

Step 1 of 2
This site is registered on wpml.org as a development site.