05/10/2012: Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη στις ΗΠΑ

05/10/2012: Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη στις ΗΠΑ

05/10/2012: Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη στις ΗΠΑ

Για τις ΗΠΑ αναχωρεί αύριο η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία θα συμμετάσχει στις εργασίες του 1ουGreek Investment Forum, που διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Αμερικανο-ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Νέα Υόρκη από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

 

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη την ερχόμενη Τρίτη, 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο 1ο Greek Investment Forum, με θέμα «Ο Τουρισμός, βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα». Κατά την διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, η κυρία Όλγα Κεφαλογιαννη θα έχει σειρά επαφών, με υποψήφιους ξένους επενδυτές και παράγοντες της Ελληνικής Ομογένειας. Επίσης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων μεγάλων Τour Operators, ενώ θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις σε μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, με σκοπό την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

 

Η υπουργός Τουρισμού κατά την διάρκεια των συναντήσεων της θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές, στον τουριστικό κλάδο, σε σχέση με το παρελθόν αλλά και άλλες ανταγωνιστικές χώρες. Παράλληλα θα τονίσει ότι η πολιτική σταθερότητα που επικρατεί αυτή την περίοδο, δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα για διακοπές στην Ελλάδα.

 

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η συμμετοχή της χώρας στο 1ο Greek Investment Forum, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σταθμό στην εκστρατεία μας στο εξωτερικό και τις διεθνείς αγορές, με στόχο την προσέλκυση μεγάλου αριθμού ξένων επισκεπτών, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

This site is registered on wpml.org as a development site.