06/03/2014: Ενδιαφέρον της TUI για την ελληνική αγορά

06/03/2014: Ενδιαφέρον της TUI για την ελληνική αγορά

06/03/2014: Ενδιαφέρον της TUI για την ελληνική αγορά

Το ενδιαφέρον της TUI για την ελληνική αγορά επιβεβαίωσε χθες το κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας που συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη στο Βερολίνο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ.

 

Ο κύριος Friedrich Joussen CEO της TUI μετέφερε στην υπουργό την θετική προοπτική της εταιρείας του για περαιτέρω επενδύσεις στην ελληνική αγορά. Η προοπτική αυτή που αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης της TUI στην ελληνική τουριστική αγορά είναι ένα ακόμη θετικό μήνυμα για την πορεία του τουρισμού της χώρας το 2014. Όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος της TUI τα πρώτα στοιχεία του 2014 είναι αισιόδοξα για την ελληνική αγορά και δείχνουν το ενδιαφέρον που εμφανίζει για τους γερμανούς ως τουριστικός προορισμός. Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε και το αμοιβαίο ενδιαφέρον για στενή συνεργασία και την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και θα εμπλουτίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν ώστε να είναι ακόμη ελκυστικότερο στους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την Ελλάδα.

 

Επισημαίνεται ότι η TUI Deutschland, κατέχει ως εταιρεία του κλάδου κορυφαία θέση στην γερμανική τουριστική αγορά ενώ έχει και άλλες συναφείς δραστηριότητες θυγατρικών εταιρειών της που είναι η Hapag-Lloyd (κρουαζιέρες) & TUI Cruises.

This site is registered on wpml.org as a development site.