08/12/2016: Τουριστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

08/12/2016: Τουριστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

08/12/2016: Τουριστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Σημαντικές τουριστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα και το Βουκουρέστι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

 

Ειδικότερα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο Ελληνικός Σύλλογος «Μαρία Κάλλας» διοργανώνει gala dinner, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων MARIA CALLAS FOREVER και με αφορμή τη συμπλήρωση 93 χρόνων από τη γέννηση της μεγάλης Ελληνίδας ντίβας της όπερας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, σημαντικοί Έλληνες μουσικοί και λυρικοί τραγουδιστές και τραγουδίστριες θα ερμηνεύσουν διάσημες άριες που έχουν συνδεθεί με τη μεγάλη καριέρα της Κάλλας, ενώ τα έσοδα από τη συμμετοχή των παρευρισκομένων θα διατεθούν για την αποπεράτωση εντός του 2017 του «Μουσείου Μαρία Κάλλας» στην Αθήνα, που αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμα τουριστικό πόλο για τους επισκέπτες της ελληνικής πρωτεύουσας.

 

Εξάλλου, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) διοργανώνει στο Βουκουρέστι workshop, που περιλαμβάνει συναντήσεις B2B με Ρουμάνους T.O. και ταξιδιωτικούς πράκτορες, προκειμένου να προκύψουν εκατέρωθεν εποικοδομητικές συνεργασίες μεταξύ των συμμετεχόντων τουριστικών φορέων.

 

Τέλος, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας διοργανώνεται από το Greek ICT Forum το 1ο ετήσιο Συνέδριο «INFOMOBILITY WORLD», με βασικό θεματικό άξονα «Greek Tourism Services must be Mobile». Το Συνέδριο, που πραγματοποιείται επίσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αποσκοπεί στην πληροφόρηση και την ενημέρωση των επαγγελματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε τομείς που αξιοποιούν τις Ψηφιακές Τεχνολογίες.

 

Κατά τη διάρκειά του, θα παρουσιαστούν διεξοδικά οι παρακάτω ενότητες:

  • «Mobilizing Everything»: Όλος ο Τουρισμός στον μονόδρομο της απόλυτης ψηφιοποίησης με Ψηφιακές Υπηρεσίες κάθε ώρα, κάθε μέρα για όλο τον χρόνο,
  • Η «άϋλη» και ψηφιακή Βιομηχανία Τουρισμού και Ταξιδιών: Προκλήσεις, μέλλον και προοπτικές, και
  • Από τις παραδοσιακές λύσεις στις διαδικτυακές εφαρμογές.

 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν «Στρογγυλή Τράπεζα» και workshops, στα οποία θα αναπτυχθούν σε έκταση ειδικές ενότητες και θέματα που έχουν άμεση σχέση με νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και ψηφιακές εφαρμογές στον τομέα του Infomobility.

This site is registered on wpml.org as a development site.