10/03/2017: Ο ΕΟΤ στην ημερίδα «TravMedia’s International Media Marketplace 2017» του Λονδίνου

10/03/2017: Ο ΕΟΤ στην ημερίδα «TravMedia’s International Media Marketplace 2017» του Λονδίνου

10/03/2017: Ο ΕΟΤ στην ημερίδα «TravMedia’s International Media Marketplace 2017» του Λονδίνου

 
Στην εκδήλωση-ημερίδα με τίτλο «TravMedia’s International Media Marketplace 2017», που διοργανώνει η διαδικτυακή πλατφόρμα TravMedia στο εκθεσιακό κέντρο QEII του Λονδίνου την προσεχή Δευτέρα 13 Μαρτίου, θα συμμετάσχει ο ΕΟΤ μέσω του Γραφείου Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που είναι μία από τις σημαντικότερες του είδους της στη Μ. Βρετανία, εκπρόσωποι εθνικών οργανισμών τουρισμού και ιδιωτικών εταιρειών έχουν την ευκαιρία, κυρίως μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων υπό τη μορφή speed networking, να παρουσιάσουν τον προορισμό τους σε περισσότερους από 270 κορυφαίους ταξιδιωτικούς και lifestyle δημοσιογράφους, bloggers, εκδότες και τηλεοπτικούς παραγωγούς από τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας, όπως The Times, The Sun, The Guardian, The Telegraph, Lonely Planet, Marie Claire, Elle, Wanderlust, TTG, Travel Weekly κ.ά.
 
Εξάλλου, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας θα λάβει μέρος και στην αντίστοιχη εκδήλωση-ημερίδα «Meet the Media 2017», που διοργανώνει η ιρλανδική εταιρεία TravelMedia στο Δουβλίνο. Η εκδήλωση αυτή είναι μία από τις ελάχιστες αυτής της κατηγορίας που πραγματοποιούνται στην Ιρλανδία και δίνει τη δυνατότητα σε εθνικούς φορείς τουρισμού να προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της χώρας στους 50 σημαντικότερους Ιρλανδούς εκδότες, δημοσιογράφους και bloggers οι οποίοι ειδικεύονται στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.  
 
Οι συναντήσεις αυτές αποσκοπούν στην περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας με εκπροσώπους των επιδραστικότερων ΜΜΕ των χωρών αυτών και στη διοργάνωση ειδικότερων δράσεων και press trips για Βρετανούς και Ιρλανδούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα κατά το 2017.
This site is registered on wpml.org as a development site.