12/03/2014: Προσέλκυση τουριστών από σκανδιναβικές χώρες

12/03/2014: Προσέλκυση τουριστών από σκανδιναβικές χώρες

12/03/2014: Προσέλκυση τουριστών από σκανδιναβικές χώρες

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για τo Όσλο, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Νορβηγία και γενικότερα την Σκανδιναβική αγορά, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

 

Η κυρία Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, με σκοπό το άνοιγμα της Ελλάδας στις Σκανδιναβικές χώρες, που αποτελούν μια δυναμική αγορά, με υψηλό οικονομικό επίπεδο τουριστών. Στόχος αυτών των επαφών με τους τουριστικούς φορείς είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα.

 

Παράλληλα η υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας της Νορβηγίας κ. Μπέντ Χαγέρ. Θα συζητηθούν θέματα ιατρικού τουρισμού, που είναι σε τροχιά ανάπτυξης στην Ελλάδα. Επιπλέον η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει συνάντηση και με την Διοίκηση του ασφαλιστικού φορέα της Νορβηγίας.

 

Τέλος η υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Νορβηγίας.

This site is registered on wpml.org as a development site.