14/05/2015: Συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο της AHEPA

14/05/2015: Συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο της AHEPA

14/05/2015: Συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο της AHEPA

 

Η Αν. Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο της με τον πρόεδρο της AHEPA Φίλιππο Φράγκο, τον γενικό διευθυντή Βασίλη Μωσαίδη, τον πρόεδρο της AHEPA-HELLAS Νίκο Παπαδόπουλο και όλα τα μέλη του προεδρείου της ομογενειακής οργάνωσης.

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν σειρά θεμάτων που αφορούν τον ελληνισμό σε ΗΠΑ και Καναδά, ο τρόπος που μπορούν να βοηθήσουν οι απόδημοι στην προβολή της Ελλάδος καθώς και επενδυτικά σχέδια που αφορούν τον τουρισμό.

 

Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από ΗΠΑ και Καναδά και την προετοιμασία του ταξιδιού της Α. Υπουργού στην Ουάσινγκτον που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Από την πλευρά της η Έλενα Κουντουρά εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη στήριξη της AHEPA και πρόσθεσε ότι οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις συμβάλλουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και βοηθούν στην στενότερη σχέση της ομογένειας σε ΗΠΑ και Καναδά με την Ελλάδα.

 

Τέλος, η Αν. Υπουργός παρέδωσε στους εκπροσώπους της AHEPA και ειδικό τηλεοπτικό σποτ που προβάλλει τη χώρα μας ως σύγχρονο τουριστικό προορισμό.

This site is registered on wpml.org as a development site.