14/11/2016: Το Master Chef Γαλλίας γεύεται την πλούσια κουζίνα της χώρας μας

14/11/2016: Το Master Chef  Γαλλίας γεύεται την πλούσια κουζίνα της χώρας μας

14/11/2016: Το Master Chef Γαλλίας γεύεται την πλούσια κουζίνα της χώρας μας

Με 20σέλιδο αφιέρωμα στην πλούσια Ελληνική γαστρονομία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 στη Γαλλία, η πρώτη έντυπη έκδοση της δημοφιλούς εκπομπής “Master Chef”.
 
Για τις ανάγκες του αφιερώματος ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε την φιλοξενία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα, συντακτικής ομάδας του υπό έκδοση ταξιδιωτικού και γαστρονομικού περιοδικού αποτελούμενη από τον αρχισυντάκτη, τη δημοσιογράφο και τον φωτογράφο της έκδοσης.
 
Πρόκειται για ένα ακόμη δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης που πραγματοποιείται από 15 έως 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κ Έλενας Κουντουρά, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην χώρα μας, μέσα από την προβολή στο εξωτερικό θεματικών μορφών τουρισμού, όπως είναι η πλούσια Ελληνική γαστρονομία. 
 
Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη (15 έως 17 Νοεμβρίου) και θα συνεχιστεί στην Αθήνα και την Κέα μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
 
Η τριμελής αποστολή θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, εστιατόρια με ειδίκευση στο ψάρι καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες, ώστε να μεταφέρουν στο απαιτητικό αναγνωστικό κοινό της Γαλλίας, το πλήθος και την ποικιλία των επιλογών φαγητού που έχουν οι επισκέπτες της Ελλάδας.
 
Είναι μια σημαντική δράση προβολής του γαστρονομικού τουρισμού της χώρας μας καθώς οι συντελεστές της έκδοσης “Master Chef” είναι ιδιαίτερα καταξιωμένοι και λειτουργούν ως opinion leader στο χώρο της γαστρονομίας παγκοσμίως.
This site is registered on wpml.org as a development site.