30/03/2017: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ εκδηλώσεις με τουριστικό ενδιαφέρον

30/03/2017: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ εκδηλώσεις με τουριστικό ενδιαφέρον

30/03/2017: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ εκδηλώσεις με τουριστικό ενδιαφέρον

To Open House Athens 2017, τον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό Σερβιτόρων «Με το δίσκο στο χέρι», το 1ο Forum Τουρισμού «Μικρά καταλύματα της Ελλάδας» και την Έκθεση «Boat & Fishing» έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, με σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου.
 
 
Η εκδήλωση Open House Athens 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Απριλίου, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν σε βάθος την πολιτιστική και ειδικότερα την αρχιτεκτονική κληρονομιά της Αθήνας, βασικό στοιχείο στις επιλογές των τουριστών. Ο θεσμός Open House ξεκίνησε από το Λονδίνο και έχει ως στόχο την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς των πόλεων, μέσω ετήσιων δράσεων. Τα προηγούμενα χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί τρεις αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Αθήνα και πέντε στη Θεσσαλονίκη, ενώ η περσινή τριήμερη διοργάνωση στην ελληνική πρωτεύουσα περιλάμβανε ξεναγήσεις σε 91 χώρους τις οποίες παρακολούθησαν 29.000 άτομα. 
 
 
Στις 2 Απριλίου θα διεξαχθεί στη Λάρισα ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Σερβιτόρων «Με το δίσκο στο χέρι», που διοργανώνουν ο Δήμος Λαρισαίων και ο τοπικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης. Η έναρξη του διαγωνισμού, στον οποίο θα συμμετάσχουν διαγωνιζόμενοι από 40 χώρες και σωματεία εργαζομένων από ολόκληρη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και ο τερματισμός στην Κεντρική πλατεία της πόλης. 
 
 
Το 1ο Forum Τουρισμού «Μικρά καταλύματα της Ελλάδας» διοργανώνεται στις 5 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του, εκπρόσωποι 40 μικρών καταλυμάτων (ξενώνες, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.λπ.) από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή, μέσω B2B συναντήσεων, με δεκάδες επαγγελματίες του τουρισμού (ταξιδιωτικά γραφεία, προμηθευτές κ.ά.) από διάφορες περιοχές της χώρας, προκειμένου να προβάλλουν τους χώρους, τις προτάσεις διαμονής και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους.
 
 
Τέλος, από τις 7 έως τις 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Helexpo Maroussi» η Έκθεση «Boat & Fishing», που επικεντρώνεται στον θαλάσσιο, καταδυτικό και αλιευτικό τουρισμό. H Έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα της αγοράς, όπως εξειδικευμένους εξοπλισμούς για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σκάφη, κινητήρες και ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας, καθώς και να παρακολουθήσουν πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων.
This site is registered on wpml.org as a development site.