Δράσεις ΕΟΤ

Εδραιώνοντας ένα σύγχρονο τουριστικό προορισμό

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εδραιώσουμε τη θέση της Ελλάδας ως ελκυστικό, σύγχρονο και εξελισσόμενο προορισμό με πολυάριθμα νησιά, εκτεταμένη ακτογραμμή και αξιοσημείωτη χερσαία ποικιλομορφία. Θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, χτίζουμε ένα νέο αφήγημα για τον ελληνικό τουρισμό. Βασιζόμενοι στο δημοφιλές ήλιος και θάλασσα, αναδεικνύουμε αυθεντικές και θεματικές εμπειρίες – κυρίως τον πολιτισμό και τη γαστρονομία, τις υπαίθριες δραστηριότητες και την περιπέτεια, τον κινηματογράφο, τον θρησκευτικό και αθλητικό τουρισμό, τα city breaks και τα MICE, καθώς και τον τουρισμό πολυτελείας και ευεξίας.

Ο ΕΟΤ υλοποιεί σχέδια μάρκετινγκ ανά χώρα και προϊόν και σχεδιάζει διαφημιστικές εκστρατείες σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με την εθνική στρατηγική για τον τουρισμό. Επιπλέον, συντονίζει τον σχεδιασμό των τουριστικών προγραμμάτων Περιφερειών και Δήμων της χώρας, με σκοπό να εναρμονίζονται με τους κεντρικούς άξονες πολιτικής.

 Οι στόχοι μας επιτυγχάνονται μέσα από μια σειρά από δράσεις όπως η ανάπτυξη και η διαχείριση όλων των ψηφιακών εργαλείων του οικοσυστήματος Visit Greece, η διοργάνωση ταξιδίων Εξοικείωσης και δημοσιογραφικών ταξιδίων, workshops, διαδικτυακών σεμιναρίων και παρουσιάσεων για προορισμούς. Παράλληλα, εργαζόμαστε πάνω στον σχεδιασμό και την παραγωγή οπτικοακουστικού, έντυπου και φιλικού προς το περιβάλλον προωθητικού υλικού και αναλαμβάνουμε την οργάνωση εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών για την ανάδειξη του πλούτου και της ποικιλομορφίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

 
This site is registered on wpml.org as a development site.