13/06/2018:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο θεματικό ταξίδι εξοικείωσης κρουαζιέρας για Κινέζους επισκέπτες

13/06/2018:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο θεματικό ταξίδι εξοικείωσης κρουαζιέρας για Κινέζους επισκέπτες

13/06/2018:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο θεματικό ταξίδι εξοικείωσης κρουαζιέρας για Κινέζους επισκέπτες

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Ελλάδα , αναχώρησαν για την πατρίδα τους, οι προσκεκλημένοι του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας, που σε συνεργασία με την εταιρεία Celestyal Cruises διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο θεματικό ταξίδι εξοικείωσης κρουαζιέρας για κινέζους opinion leaders της κινεζικής τουριστικής αγοράς.

 

Η κρουαζιέρα διοργανώθηκε για την προβολή των ελληνικών τουριστικών προορισμών και την ενίσχυση του τουρισμού κρουαζιέρας, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του υπουργείου Τουρισμού για την προβολή των θεματικών τουριστικών προϊόντων της χώρας με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για «Τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο»

 

Από αριστερά ο κ. Πλεξουσάκης Ιωάννης (Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας), ο κ. SHEN WEI (Blogger), η κα. WANG TING (T.O. HUYUAN), η κα. HU HUI (T.O. CAISSA), η κα. WANG ZIJING (Travel Agent Magazine)

 

Στο ταξίδι συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από τα κινεζικά τουριστικά πρακτορεία CAISSA και HUAYUAN, η Chief Editor του B2B τουριστικού περιοδικού Travel Agent Magazine και δημοφιλής ταξιδιωτικός blogger με 4,5 εκατ. Followers στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Sina Weibo και συνεργασία με τα μέσα Exmoo News (Macao), National Geographic, China Radio International, China National Radio.

 

Από αριστερά ο κ. Πλεξουσάκης Ιωάννης (Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας), ο κ. Δημήτρης Αμπατζίδης (Country Manager εταιρείας Celestyal Cruises), ο κ. SHEN WEI (Blogger), η κα. WANG ZIJING (Travel Agent Magazine), η κα. WANG TING (T.O. HUYUAN), η κα. HU HUI (T.O. CAISSA)

 

Κατά την επταήμερη κρουαζιέρα με την ονομασία ‘7D Idyllic Aegean’, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τους προορισμούς Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο & Σάμο.
Η αποστολή, την οποία συνόδεψε ο Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας κ. Ιωάννης Πλεξουσάκης, , συναντήθηκε στο Δημαρχείο Ηρακλείου Κρήτης με τον κ. Gian Andrea Garanchini, Αντιδήμαρχο Τουρισμού της πόλης του Ηρακλείου.

 

Η κρουαζιέρα ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, με τους φιλοξενούμενους να αναχωρούν για την Κίνα, με αξέχαστες εικόνες και εμπειρίες από τους ελληνικούς προορισμούς που επισκέφτηκαν.
 

This site is registered on wpml.org as a development site.