29/03/2017: Έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από την Ουκρανία

29/03/2017: Έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από την Ουκρανία

29/03/2017: Έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από την Ουκρανία

Ο ΕΟΤ συμμετέχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση UITT (29-31/03/17) του Κιέβου επιστρέφοντας στην Ουκρανική αγορά μετά από απουσία δύο χρόνων.

 

Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 28 χώρες από όλο τον κόσμο και ήδη παρατηρείται ζωηρό ενδιαφέρον, μεγάλη επισκεψιμότητα και υψηλή ζήτηση του Ουκρανικού κοινού για διακοπές.

 

Το 2016 την Ελλάδα είχαν επισκεφτεί περίπου 60.000 Ουκρανοί τουρίστες.

 

Φωτό: Από αριστερά ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου ,ο Έλληνας Πρέσβης στο Κίεβο κ Γιώργος Πουκαμισάς, και ο Ακόλουθος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ Αλέξανδρος Οικονόμου.

 

Για την φετινή χρόνια οι προβλέψεις κρίνονται εξαιρετικές. Οι ΤΟs που δραστηριοποιούνται στην αγορά, μιλούν για σημαντική άνοδο που μπορεί να φτάσει το 40% δεδομένου ότι οι προκρατήσεις εμφανίζονται αυξημένες κατά 35 % ενώ αύξηση εμφανίζουν και οι θεωρήσεις visa κατά 5% τους πρώτους μήνες του 2017. Ταυτόχρονα αναμένεται απόφαση της Ε.Ε. για κατάργηση της βίζα Σέγκεν στους Ουκρανούς πολίτες από τον ερχόμενο Ιούνιο, γεγονός που σύμφωνα με παράγοντες της Ουκρανικής τουριστικής αγοράς θα οδηγήσει σε έκρηξη της ζήτησης.

 

Στο περίπτερο του ΕΟΤ (100 τμ) συμμετέχουν ως συνεκθέτες, το Γραφείο Προσκηνυματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο Τ.Ο. Mouzenidis Group, το Sirios Travel και το Kythnos Bay Hotel.

 

Το Ελληνικό περίπτερο επισκέφτηκε ο Έλληνας Πρέσβης στο Κίεβο κ Γιώργος Πουκαμισάς και ο Ακόλουθος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ Αλέξανδρος Οικονόμου. Σήμερα το απόγευμα της ίδιας μέρας ο ΕΟΤ και η Ελληνική Πρεσβεία στο Κιέβο, παραθέτουν δεξίωση με ελληνικές γεύσεις σε ελληνικό εστιατόριο, προς τιμή κυβερνητικών εκπροσώπων, Ουκρανών τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και συνεκθετών.

 

Φωτό: Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κίεβο κ Αντώνης Παπαδόπουλος, ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου και ο κ Μπορίς Μουζενίδη από τον ομώνυμο βασικό Τ.Ο. της Ουκρανικής αγοράς.
 

This site is registered on wpml.org as a development site.